Woning huren Hongarije voor minimaal 3 maanden

Op deze pagina treft u huurwoningen in Hongarije aan die eigendom zijn van Nederlanders of Belgen en voor een periode van (minimaal) 3 maanden te huur zijn. U kunt deze huurwoningen voor langere tijd huren. Ideaal als u overweegt een huis in Hongarijë te kopen en u eerst wilt oriënteren. Bent u zelf in het bezit van een koopwoning in Hongarije en overweegt u deze voor langere termijn te verhuren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

4 persoons woning te huur in Tiszaszentimte

In Tiszaszentimre ( 15 kilometer van Tiszafüred ) is een 4 persoons woning te huur. De woning is geheel gemeubileerd, heeft 2 grote slaapkamers, keuken, badkamer met toilet, woonkamer, schuur en groot overdekt terras. WIFI. Er is een grote tuin. Een auto kan op eigen terrein geparkeerd worden.
De woning wordt verwarmd middels gevelkachels ( op gas) . Warm water via een boiler. Vrij uitzicht, landelijke omgeving.
Op 200 meter afstand van dit huis is een klein treinstation met dagelijkse verbindingen naar Debrecen ( vlak bij vliegveld Debrecen ) en Tiszafüred.
Vanuit Eindhoven vliegt Wizz Air een paar keer per week naar Debrecen.
Ook is er in Tiszaszentimre een busstation met goede verbindingen naar vele plaatsen in de regio. Een belangrijk ( extra ) voordeel indien u dit authentieke huis koopt.

Deze woning wordt voor minimaal 6 maanden verhuurd. De woning is eigendom van Nederlanders. 
Huurprijs bij huur tot 6 maanden is 375 euro per maand.
Huurprijs bij huur tot 12 maanden is 350 euro per maand.
Niet roken in de woning, geen huisdieren.
Borg: 600 euro.
Huurprijs is exclusief kosten gas, stroom, water.
Voor foto's zie onder.
Deze huurwoning in Hongarije, omgeving Tiszameer, is ook te koop, zelfs in huurkoop. Zie hier voor meer informatie.

Foto's 4 persoons woning in Hongarije, Tiszaszentimre

Foto's

Huurwoning Tiszaszentimre