Hongaars Huis brengt u het aanbod in een negental gebieden. Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Centraal ligt Boedapest en, vanuit Boedapest naar het oosten komen we bij het Tisza meer met de plaatsen Tiszafüred en Abádszalók als centrumplaatsen. Hier vindt u nog het authentieke Hongarije met de vele rustieke dorpjes en prachtige natuur. Hier biedt Hongaars Huis u redelijke woningen voor een heel goede prijs in de leuke dorpjes niet ver van het meer. Iets meer naar het Noorden vinden we dan de Bükk en Matra bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Ten zuiden van Boedapest vinden we de poesta. De grote laagvlakte van Hongarije waar u nog de Tanya's (vroegere boerderijen) kunt kopen. Hier koopt u een stuk grond (tot 10.000 m2 op eigen naam is mogelijk) en vooral ook veel privacy. Hier koopt u flinke percelen voor een goede prijs.

Als u verder naar het zuiden westen gaat, dan biedt Hongaars Huis u, in de provincie Somogy, prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Dombovar - Kaposvár - Nagyatád. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen goede kwaliteit voor niet te veel geld kopen. Dit soort aanbod gaat u ook vinden in de provincie Baranya. Is nog wat verder naar het zuiden in het gebied Pécs - Mohács.

Vanuit het westen gezien is de beste (auto)toegang tot Hongarije via Oostenrijk en dan is de provincie Vas de direct aangrenzende provincie. Hier in deze mooie omgeving heeft Hongaars Huis heel leuk aanbod in de omgeving van de stad Sárvár. In Sárvár bijvoorbeeld een van de mooiste thermaal baden van Hongarije. Makkelijk bereikbaar. Wenen is op 120 – 150 km en een dagje Balaton is met een uurtje rijden ook prima te doen.

Natuurlijk moeten we niet het Balaton meer vergeten. Is nog steeds een van de meest bekende plaatsen van Hongarije. Aan de westkant biedt Hongaars Huis mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton meer, dan treft u in de regio Balatonlelle – Marcali een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied brengt Hongaars Huis u woningen voor al Euro 15.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland of Belgié, maar een prima (tweede) woning met een flinke tuin waar u snel kunt wonen.