Makelaars

Voor het kopen van een huis  is het goed om te kiezen voor betrouwbaarheid. Wat u ook gaat kopen belangrijk is dat het allemaal keurig afgehandeld gaat worden. Kies daarom voor een gerenommeerde partij zoals Hongaars Huis of Balatonhuiskopen dat zijn.

Hongaars Huis is een netwerk van Hongaarse makelaars en bemiddelaars. Gevestigd in Hongarije en gerund door Hongaren. De verkoop en afhandeling wordt geheel geregeld door de Hongaarse  advocaten. Vandaar ook de naam van het kantoor. "Magyar Ház". Is Hongaars voor "Hongaars Huis".

Balaton Huis Kopen is ook een netwerk van Hongaarse makelaars, maar dan van makelaars welke zich speciaal richten op de regio Balaton. Op de website www.balatonhuiskopen.nl hebben ze zo een mooi aanbod van de betere en zelfs exclusieve huizen aan het meer.

Hongaars Huis en Balaton Huis Kopen nemen u alle zorgen uit handen. U wordt begeleid door een Nederlandstalige contactpersoon en onze mensen ter plaatse praten Engels of Duits. Alles wordt geregeld door Hongaren en in Hongarije. Een groot voordeel voor u als koper want het geeft u niet alleen de afhandeling van het contract, maar ook hulp bij de overdracht van de elektriciteit, water etc. Zij helpen u. Zij weten de weg en doen dit dagelijks.